Haber

Merakla beklenen Cyberpunk 2077 DLC’sinde bomba gelişme!

Popüler bilim kurgu oyunu Cyberpunk 2077, genişleme paketi ile oyun dünyasının gündeminde. Geçtiğimiz gün gerçekleşen The Game Awards 2022’de Cyberpunk 2077: Phantom Liberty hakkında yeni bilgiler paylaşıldı. Ünlü oyuncu İdris Elba’nın da genişlemede yer alacağı belirtildi.

CYBERPUNK 2077: PHANTOM LIBERTY’DE İDRIS ELBA SÜRPRİZİ

Genişletme Cyberpunk 2077: Phantom Liberty, The Game Awards’ta yeni bilgiler aldı. CD Projekt Red, bu genişlemede Keanu Reeves’in yer alacağını söylerken, Hollywood yıldızı Idris Elba’nın da takımdaki oyun karakterlerinden biri olacağını söyledi.

Cyberpunk 2077 ilk duyurulduğunda yanılgılarla dolu olsa da birçok oyunseverin favori yapımlarından biri haline geldi. En son genişleme paketinin çok dikkat çekeceği kesin. Phantom Liberty, bir “casus gerilim filmi” olarak tanımlanıyor ve Idris Elba, Solomon Reed adlı yeni bir karakteri oynuyor.

Solomon Reed karakteri, kıdemli bir Yeni Birleşik Devletler casusu olarak yer alacak. CD Projekt Red’in açıklamasına göre, oyuncuların casusluk ve hayatta kalma görevlerinde güvenebilecekleri tek kişi o olacak.

Phantom Liberty çıkış tarihi henüz belirlenmedi. Tek bildiğimiz genişlemenin 2023 yılında paylaşılacağı. Ayrıca sadece PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X/S için çıkacağını da belirtelim.

CYBERPUNK 2077 ÖNERİLEN SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • işletim sistemi: Windows 10
  • İşlemci: Intel Core i7-4790 veya AMD Ryzen 3 3200G
  • Hafıza: 12GB RAM
  • Ekran kartı: GTX 1060 6GB veya GTX 1660 Great veya Radeon RX 590
  • DirectX: Versiyon 12
  • Depolamak: 70 GB kullanılabilir alan
Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu